ÖZALAN BASININ KARŞISINA ÇIKTI

Altınordu maçında alınan galibiyet ile zirveye oturan Eskişehirspor’da Teknik Direktör Alpay Özalan basının sorularını yanıtladı.

ÖZALAN BASININ KARŞISINA ÇIKTI
18 Ocak 2017 Çarşamba 15:27

Neler yapabileceğimizi gösterdik
Sözlerine Altınordu karşısında alınan galibiyeti değerlendirerek başlayan Özalan, “Pas oranlarımıza istediğimiz yöndeydi. Hücumda da istediğimiz şeyleri yapmayı başardık. Taraftarımızın olağanüstü desteği ile sonuca ulaştık. Rakibimiz koşan ve mücadeleyi seven bir takımdı. Ancak bizde mücadele açısından oldukça iyi bir maç ortaya koyduk” dedi.
Cumhurbaşkanı ne dedi?
Eskişehirspor’daki kariyeri boyunca iki kez Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini aradığını belirten Özalan, “Sayın Cumhurbaşkanımız Altınordu maçı sonrasında beni arayarak takımın ortaya koyduğu mücadeleden dolayı kutladı. Biliyorsunuz ki Cumhurbaşkanımız futbol ve Spor ile çok yakından ilgileniyor. Özellikle bu sezon TFF 1. Lig’i oldukça yakından takip ediyor. Bizde ona layık olmaya çalışıyoruz.  Kendisi ile konuşmamızda “biz böyle sahalarda oynayamadık” dedim. O da bana esprili bir dille “biz toprak sahalarda oynadık siz yine iyisiniz” dedi. Hükümetimiz gerçekten iyi spor tesisleri yaptı. Bu tesislerin hakkını vermemiz gerekiyor” diye konuştu.
Rakibin ismi cismi önemli değil
Bu hafta oynanacak Balıkesir maçının da sorulması üzerine Özalan, “Ben daha önce söylemiştim. Şimdi yine söylüyorum. Rakibin ismi cismi önemli değil. Bizim bir hedefimiz var. O da şampiyon olmak. Bu yüzden her maça galibiyet parolası ile çıkacağız. Rakibimiz koşan ve mücadele eden bir rakip. Biz taraftarımızın desteği ile yine galibiyet alacağız” diye konuştu.
Gençlere şans vereceğiz
Hasan ve Dorukhan’ın iyi bir performans sergilediğini belirten Özalan, “Onlar gibi genç futbolcularımızı da zaman ilerledikçe değerlendireceğiz ve onları da Eskişehirspor’a ve Türk Futboluna kazandıracağız” dedi.
Bu sorudan sıkıldım
Semih ile aralarında kriz yaşandığı söylentilerinden ve bu sorundan sıkıldığını belirten Özalan, “Semih ile oturduk konuştuk, benden ve daha önemlisi takım arkadaşlarından özür diledi. Transfer yapamadığımız için futbolcu kaybetmek gibi bir lüksümüz olamaz. Saygısızlık olmadığı sürece hiçbir futbolcumuzu kaybetmeyiz” dedi.
Futbolcular haklıydı
Altınordu maçı öncesinde kriz yaşandığı yönünde iddialarının sorulması üzerine, “benim futbolcularım hiçbir zaman finansla nedenlerden dolayı sorun çıkarmadı. Bundan sonrada çıkarmaz. Altınordu maçı öncesi verilen sözler ile ilgili bir problem yaşadı. Futbolcularımı ben bu tartışmada haklı buluyorum” diye konuştu. 

 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.