MUSTAFA TOPKAYA: BUGÜN BAŞKAN ADAYI BELİRLENECEK

Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Mustafa Topkaya, "Bugün bir toplantı gerçekleştireceğiz. Başkan adayı belirlenecek ve ortak bir isim üzerinde fikir birliği sağlanacak" dedi.

MUSTAFA TOPKAYA: BUGÜN BAŞKAN ADAYI BELİRLENECEK
02 Ağustos 2019 Cuma 12:27

ES TV'ye konuşan Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Mustafa Topkaya, Osman Taş'ın istifası hakkında konuştu. Taş, "Düzenlenen kampanyalarda istediğimiz sonuçları alamadık. Eskişehirspor’a destek vermeyenler benim gitmemi istiyorlarsa ben çekilmeye hazırım demişti. Dün de böyle söyledi. Yönetim kurulu üyelerine bıraktığını açıkladı. Konuştuk. Değerlendirdik. Yönetim kurulunun içerisinden yeni bir başkan çıkartabilirmiyize bakacağız. Bugün bir toplantı gerçekleştireceğiz. Başkan adayı belirlenecek ve ortak bir isim üzerinde fikir birliği sağlanacak" dedi. 

Topkaya, 7 milyon TL'ye ihtiyaç duyduklarını ifade ederek, "Bu kulübe 7 milyon TL para lazım. Bu para Eskişehirspor’a ciddi bir nefes aldırır. 20 Ağustos tarihine kadar 350 bin avro ödeme yapmamız lazım. Mevcut kadroya 2 milyon lira ödeme yapılması gerekiyor. Kulüp lisansını 20 Eylülden önce almamız gerekiyor. Bu lisansı almazsak -3 cezası gelir. Bu imzaları toplarken de ödemeler gerekebilir" şeklinde konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.