LİDERLİK AŞKINA…

Cumartesi günü son derece zorlu geçen maçta Acıbadem’i deviren Potanın Şimşekleri, 29’uncu haftada yarın deplasmanda Muğla Ormanspor ile karşılaşacak. ES TV’den yayınlanacak olan maç 17.00’de başlayacak.

LİDERLİK AŞKINA…
21 Mart 2017 Salı 16:47

Geçtiğimiz hafta evinde Acıbadem Üniversitesi’ni ağırlayan temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket, taraftarının desteğiyle sergilediği güzel oyunla uzatmalarda İstanbul temsilcisini 108-106 yenmişti. Bursaspor Durmazlar yenilgisini telafi eden Dev Adamlar’da  Acıbadem karşısında alınan galibiyetle moraller yerine geldi. Temsilcimiz yarın deplasmanda ligin son sırasında bulunan Muğla Ormanspor’a konuk olacak.
Türkiye Basketbol Ligi’nin 29. haftasına 51 puanla başlayan Dev Adamlar, averaj farkıyla liderlik koltuğunda oturan Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin bir basamak altında bulunuyor. Potanın Şimşekleri şampiyonluk yarışında hanesine 3 puan yazdırmak ve yeniden liderliği ele geçirmek için Muğla Ormanspor deplasmanında galibiyet kovalayacak. Muğla Atatürk Spor Salonu’nun ev sahipliği yapacak karşılaşma saat 17.00’de oynanacak.
İLK MAÇTA YENMİŞTİK
Potanın Devleri bugün karşılaşacağı Muğla Ormanspor’u ligin ilk yarısında 29 Kasım tarihinde misafir ederek güzel bir galibiyete imza atmıştı. Taraftarının desteğini arkasına alan Nesine.com Eskişehir Basket parkedeki güzel oyunuyla Muğla temsilcisine 11 sayı fark atarak 72-61’lik skorla Ormanspor’u evine eli boş uğurlamıştı. Dev Adamlar yarıb deplasmanda oynayacağı Muğla Ormanspor’u tekrar yenmek istiyor.
ES TV NAKLEN YAYINLIYOR
Bugün Muğla Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan Muğla Ormanspor-Nesine.com Eskişehir Basket karşılaşmasıher hafta olduğu gibi yine ES TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Dev Adamların galibiyet peşinde koşacağı maçı basketbolseverler saat 17.00’den itibaren ES TV ekranlarından izleyebilecekler.
YUNUSEMRE CEZALI
Deplasmandaki olaylı Bursa Durmazlar maçının son çeyreğinde Nesine.com Eskişehir Basket’in deneyimli oyuncusu Yunus Emre Sonsırma diskalifiye olmuştu. 2 maç ceza alan yıldız oyuncu geçtiğimiz hafta oynanan Acıbadem Üniversitesi maçında süre alamadı. Sonsırma yarın oynanacak olan Muğla Ormanspor maçıyla birlikte 2 maçlık cezasını doldurmuş olacak.   Deneyimli oyuncu önümüzdeki hafta oynanacak olan Gelişim Koleji maçında formasını giyebilecek.
UMUTLARI TÜKENİYOR
Nesine.com Eskişehir Basket’e bugün rakip olacak  Muğla Ormanspor ligde zor günler geçiriyor. 3 haftadır galibiyet yüzü görmeyen ekip en son 25. haftada Akhisar belediyeyi konuk ederek 86-82’lik skorla galibiyet almıştı. Daha sonra ise Muğla temsilcisi, Mamak Belediyesi, Petkim Spor ve son olarak da Düzce Belediyesi maçında parkeden mağlubiyetle ayrıldı. Ligde kalma umutlarını giderek yitiren Ormanspor bugün konuk edeceği Nesine.com Eskişehir Basket karşısında galibiyet alarak lige tutunmak istiyor.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.