ESKİŞEHİRSPOR İÇİN ŞEHRİN TÜM DİNAMİKLERİ BİR ARAYA GELMELİ

AK Parti İl Başkanı M.Dündar Ünlü, Eskişehirspor’un yeniden Süper Lig’e çıkabilmesi için herkesin sorumlu davranması gerektiğini söyledi. Ünlü, “Kişi ve kurumlar üzerinden siyasi prim elde etme çabasından uzaklaşarak, şehrin tüm dinamiklerinin bir araya gelerek herkesin ön yargısız ve sorumluluk bilinci içerisinde topyekûn bir mücadele başlatması gerekmektedir.”dedi.

ESKİŞEHİRSPOR İÇİN ŞEHRİN TÜM DİNAMİKLERİ BİR ARAYA GELMELİ
07 Haziran 2017 Çarşamba 15:32

AK Parti İl Başkanı M.Dündar Ünlü,  Eskişehirspor’un Süper Lig’e çıkmak için son maça kadar mücadele verdiğini ancak üzücü bir neticeyle sonuçlandığını belirtti. Ünlü maç sonrası yapılan eleştirilere tepki göstererek, “Sportif bir mücadele sonrasında neticenin şehirde sorumluları aranıyormuşçasına sorumsuzca davrananlara şu uyarıyı yapmak gerekli olmuştur; biz iktidar olarak sezon boyunca bakanımızın katkılarıyla Eskişehirspor’un maddi ve manevi olarak sıkıntıya düşmeden sezonu başarıyla tamamlaması için gerekli desteği sağladık. Bundan sonra da sağlamaya devam edeceğiz. Ancak Eskişehirspor, Denizli deplasman maçını, Gaziantep Belediye maçını ve son olarak da Göztepe maçını maddi imkansızlıklarla veya destek yoksunluğu nedeniyle kaybetmemiştir. Bunu başka türlü anlamak isteyenlerin veya içinde belediye eleştirisi olmadan, kendi şehrinin takımının mağlubiyetini karşı takımın süper lige çıkması ile kutlayan milletvekili eleştirisi olmadan, anlatmaya çalışanların ve yorum yapanların daha dikkatli ve tarafsız davranmalarını beklememiz sanıyorum ki bir iyi niyet temennisinden öteye gitmemektedir.​” dedi.

Eskişehirspor’un mevcut durumdan kurtulabilmesi ve tekrar süper lige çıkabilmesi için öncelikle ayrıştırıcı ve karalayıcı dilin bir kenara bırakılması gerektiğine dikkat çeken Ünlü şöyle devam etti: “Kişi ve kurumlar üzerinden siyasi prim elde etme çabasından uzaklaşarak, şehrin tüm dinamiklerinin bir araya gelerek herkesin ön yargısız ve sorumluluk bilinci içerisinde topyekûn bir mücadele başlatması gerekmektedir.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.