Es Es ilk maçına çıkacak

Sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Kırmızı Şimşekler transfer yasağını kaldıramadığı için yeni oyuncuların lisanslarını çıkaramadı. Bugünkü yeni sezonun açılış maçında geçtiğimiz sezon takımda kalan oyuncular ve gençler sahada olacak. Zorlu maç Giresun’da saat 19.30’da başlayacak.

Es Es ilk maçına çıkacak
12 Ağustos 2018 Pazar 12:52

Yaptığı transferler ve hazırlık maçlarında aldığı sonuçlar ile iddialı olduğunu gösteren Kırmızı Şimşekler transfer tahtasını açamayınca yeni oyuncuların lisanslarını da çıkaramadı. 1 haftadır İstanbul’da alacaklı olan eski oyuncu ve teknik adamlardan imza almak için uğraşan başkan Halil Ünal’ın çabaları da sonuçsuz kaldı. Eskişehirspor bugün oynanacak maçta güçlü rakibi karşısına çok genç bir ekip ile çıkacak. Fuat hocanın kalede Ekrem, defansın sağında Bedirhan, solunda İsmail Oykun, ortasında ise Semih Güler ve Cemali’yi oynatması bekleniyor.  Orta alanda Mehmet Özcan, Furgan ve Talha, sağ açıkta Mehmet Feyzi, sol açıkta Fıratcan, ilerde ise İbrahim Halil Öner’e görev vermesi bekleniyor.

SAAT 19.30’DA BAŞLAYACAK

Giresunspor-Eskişehirspor maçı bugün Giresun Atatürk stadyumunda saat 19.30’da başlayacak. Maçı İzmir bölgesi hakemlerinden Hakan Ceylan yönetecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.