Erdal Şahbaz: İstanbul maçı yeniden doğuş maçımız olsun

Ligin ikinci yarısında sıkıntılı süreci atlatarak yeniden bir doğuş gerçekleştirmek istediklerini belirten Eskişehirspor Başkan Vekili Erdal Şahbaz, “İlk maç ile birlikte bir hedefi olan takım olmak için yola çıkıyoruz” dedi.

Erdal Şahbaz: İstanbul maçı yeniden doğuş maçımız olsun
18 Ocak 2018 Perşembe 13:14

Eskişehirspor Başkan Vekili Erdal Şahbaz, sözlerine şehitler dolayısıyla duyduğu üzüntüyü dile getirerek başladı. Şahbaz,  “Bir şehidimiz öğrencimizin velisi bir tanesi de eski öğretmenimizin eşiydi. Büyük üzüntü yaşıyoruz Allah kalanlara sabır versin” dedi.

Ligin ikinci yarısı ile ilgili olarak da açıklamalarda da bulunan Şahbaz, “Yaşadığımız tüm bu süreçler sonrası yeniden doğalım. Bu doğuş maçımız olsun. İlk maç ile birlikte bir hedefi olan takım olmak için yola çıkıyoruz. Biz kaldığımız yerden devam edeceğiz bu takımı en iyi noktalara taşıyacağız. Hocamıza çok güveniyoruz. Eskişehirspor’un en kötü döneminde geldi. Her zaman takımın yanında oldu kendisine teşekkür ediyoruz. Ve bütün taraftarlarımızı tribüne davet ediyoruz” diye konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.