EN İYİ HÜCUM SAVUNMADIR

Eskişehirspor ligin dişli rakiplerinden Ümraniyespor’un konuğu oldu. Karşılaşma 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı. eskişehirspor'a 1 puanı getiren goller savunma oyuncularından geldi.

EN İYİ HÜCUM SAVUNMADIR
20 Nisan 2019 Cumartesi 16:05

 Henüz Maçın 17. dakikasında gördüğü ikinci sarı kart ile oyundan atılan Hakan Aslantaş ile şok yaşayan Kırmızı Şimşekler, rakip futbolcu Atabey Çiçek’in 28. Dakikada attığı golile 1-0 yenik duruma düştü. Karşılaşmanın 34. dakikasında bu kez Ümraniyesporlu futbolcu Aaron Appindangoye çift sarı karttan oyundan atıldı.  Nefes kesen bölümlerin sahne aldığı karşılaşmanın ilk yarısının son dakikasında Eskişehirspor’un rakip kalede kurduğu inanılmaz baskı ardından gizli golcü Erdal Akdarı Kırmızı Şimşekler’e eşitliği getiren golü attı. İlk yarı 1-1’lik skor ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan ekip Ümraniyespor oldu. Saha içinde nefes kesen mücadele sahne alırken, Eskişehirspor dakikalar ilerledikçe oyun olarak rakibini yakalmayı başardı. Karşılaşmanın 74. Dakikasında Recep Aydın Ümraniyespor’u 2-1’lik üstünlüğe taşırken Eskişehirspor bu gole 2 dakika sonra Mevlüt ile karşılık verdi. Karşılaşma 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı. Eskişehirspor puanını aldığı 1 puan ile 32’ye çıkardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.