Çapa, Eskişehirspor için kritik tarihi verdi

ESTV’de Murat Dağtekin’in sunduğu 9043 programına konuk olan Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Elimizde bazı futbolcular var. Bu oyunculara 17 Kasım’a kadar bir çözüm üretemezsek bu oyuncular burada durmazlar” dedi.

Çapa, Eskişehirspor için kritik tarihi verdi
16 Ekim 2018 Salı 11:28

Çapa, çok ciddi bir kadronun ellerinde mevcut olduğunu belirterek, “Elimizde bazı futbolcular var. Bu oyuncular belli bir ücretleri ödenmedikleri halde serbest kalacaklar bu oyunculara 17 Kasım’a kadar bir çözüm üretemezsek bu oyuncular burada duramazlar. Bu sürece kadar onlara bir çözüm üretemezsek bu oyunculoarı elimizde trutamayız. Tanesse gitti mesela bizden izin alarak gitti ihtarnameyi gönderdi. Annesinin rahatsızlığı nedeniyle gitti. İhtarname çekmesi normal sözleşmesi var. Bizden ayrılan oyuncuların şöyle mesajları var devre arası transferinizi açın geri geleyim. Eskişehirspor’un son 10 yılının en karakterli oyuncu grubuna sahitik buna yazık oldu. Eskişehirspor’u hedefine götürecek futbolculardı” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.