Baron’un ilk maçta yıldızı parladı

Eskişehir Basket’in Amerikalı yıldızı Billy Baron, Siyah-Kırmızılı formayla çıktığı ilk maça 3’lükleriyle damga vurdu. 3’üncü çeyrekte 5 isabetlik 3’lük atan Baron, takımını sırtladı.

Baron’un ilk maçta yıldızı parladı
10 Ekim 2017 Salı 14:34


Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a karşı ilk 5’te parkeye çıkan Billy Baron, performansıyla alkış topladı. 27 yaşındaki gard 35 dakika süre aldı. Bu süre zarfından 25 sayı atan Amerikalı, maçın en skorer ismi olmayı başardı. 4 ribaund alan Baron, 6 da asist yaparak skora direkt katkı sundu.


Bu yaz Amerika Milli Takımı’yla 2017 Amerika Kupasını kazanan Baron, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü maçının 3’üncü çeyreğine adeta damgasını vurdu. Bu çeyrekte 5 kez 3’lük atan Baron, tribünleri ayağa kaldırdı. Amerikalı basketbolcunun bu sezon lige damgasını vurması bekleniyor.

Mutlu yıllar Yunus Emre

Eskişehir Basket’in başarılı basketbolcusu Yunus Emre Sonsırma’ya teknik heyet ve takım arkadaşları sürpriz doğum günü yaptı. Geçtiğimiz gün Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda yapılan antrenman sonrası parkeye getirilen üzerinde Yunus Emre Sonsırma’nın fotoğrafının olduğu pastayı, başarılı basketbolcu mutlulukla üfledi. Siyah-Kırmızılı kulübün sosyal medya hesaplarından da Yunus’un doğum günü kutlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.