BAHAR TURNUVASI’NDA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi ve Odunpazarı Belediyesi personelleri arasında geleneksel hale getirilen ve bu sene ‘Bahar Turnuvası’ olarak düzenlenen belediye çalışanları futbol turnuvasında şampiyon olan takım Büyükşehir Bakım Onarım oldu.  

BAHAR TURNUVASI’NDA ŞAMPİYON  BELLİ OLDU
04 Mayıs 2019 Cumartesi 13:11

Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi ve Odunpazarı Belediyesi personelleri arasında geleneksel hale getirilen ve bu sene ‘Bahar Turnuvası’ olarak düzenlenen belediye çalışanları futbol turnuvasında şampiyon olan takım Büyükşehir Bakım Onarım oldu.   Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi’nin birimleri arasında düzenlenen ve yaklaşık 1 aydır devam eden futbol turnuvasında şampiyonluğa uzanan takım final maçında Odunpazarı Park ve Bahçeleri penaltı atışları ile yenen Büyükşehir Bakım Onarım oldu. 
Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde konuşan Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Neşet Arduç, turnuvaya katılan tüm personellere teşekkür etti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.