YALÇIN: DEMOKRAT PARTİ YİNE MEYDANLARDA

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Fevzi Yalçın, Odunpazarı’nda Serdar Demirhan ile Tepebaşı’nda ise Şükrü Ketenci ile seçime gireceklerini belirterek, büyükşehir belediye başkanlığı için aday çıkarmayacaklarını açıkladı.

YALÇIN: DEMOKRAT PARTİ YİNE MEYDANLARDA
24 Şubat 2019 Pazar 16:27

Parti il binasında gerçekleşen aday tanıtım toplantısında konuşan Yalçın, iktidarın ekonomi politikalarını eleştirerek, “Ülkenin genel sorunları yerel seçimin dışına çıkarmak mümkün değil. Türkiye’de seçmeni iki kutuptan birini seçmeye zorlayan sisteme doğru gitmeye çalışıyorlar. Bu algıyı yaymaya çalışıyorlar. Sanki Türkiye’de iki ittifak dışlında seçime katılan partiler yokmuş gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Kamuoyu araştırmalarında ortaya şu çıkıyor: Ülkede vatandaşa sorulduğunda en çok şikâyet etiği konu, yüzde 47 oranla hayat pahallılığı, geçim sıkıntısı. Yüzde 17’si de işsizlikten şikâyetçi. Gençlerde bu işsizlik oranı daha yüksek. Mutluluk oranı da yüzde 3 oranında azalmış. Ülkenin gerçek gündeme dönmesi gerekir. Bakın halkın doğrudan tükettiği sebze, meyve ürünlerini tanzim satış noktalarıyla çözmeye çalışan bir zihniyet var. Halka bu tür hizmet edilebilir ama bunun adı pansuman tedavisinden öteye geçemez. Üretimde yükseliş sağlamazsanız siz, sorunları tanzim satış noktalarıyla çözemezsiniz” dedi.

Serdar Demirhan ve Şükrü Ketenci’nin hizmet için aday olduğunu belirten Yalçın, “İnsanların çare kapısı olarak oy vereceği Demokrat Parti yine meydanlarda. Kadrolarımız çalışmalarını sürdürüyor. Halkın mecbur kalmadığı kendisine çare olarak gördüğü, güvendiği, hizmet için aday olan adaylarımıza oy vereceğine inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.