TARIM VE HAYVANCILIK YOK OLUR

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak beraberinde İYİ Parti Odunpazarı ilçe Başkanı Mehmet Ekmen, Tepebaşı İlçe Başkanı Özkan Gündoğan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile TMMOB Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi’ni ziyaret etti.

TARIM VE HAYVANCILIK YOK OLUR
06 Şubat 2019 Çarşamba 10:00

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı AtilaTomsuk, Eskişehir'de yapılacak projelerin ortak akıl ile yönetilmesi gerektiğini söyledi. İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, Alpu'da yapılmak istenen termik santralin oluşturacağı asit yağmurları ve radyasyon ile hava, toprak ve suyumuzun kirleneceğini, hastalıkların artacağını, ömrün kısalacağını, tarımın ve hayvancılığın yok olacağını ifade etti.
Ziyarette, ülkemizin artan enerji ihtiyacını karşılamak için en doğru çözümün; rüzgar, güneş ve su kaynakları kullanılarak yenilenebilir enerji yatırımları olduğu konusunda tarafların hemfikir oldukları görüldü.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.