SAADET PARTİSİ’NDEN BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’E TEBRİK ZİYARETİ

Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e 31 Mart seçim sonuçları nedeniyle tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

SAADET PARTİSİ’NDEN BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’E TEBRİK ZİYARETİ
13 Haziran 2019 Perşembe 14:22

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İl Yönetimini ağırlayan Başkan Büyükerşen’i bu kez de Fesih Bingöl başkanlığında Saadet Partisi İl Teşkilatı ziyaret etti. Başkan Büyükerşen’i kazandığı başarıdan dolayı tebrik eden Fesih Bingöl, Büyükerşen ve ekibine yeni dönemde başarı dileklerinde bulundu. Bingöl başkanlığındaki Saadet Partililer ulaşım, kent içi trafik ve imar konularında Başkan Büyükerşen ile görüş alışverişinde bulundular.

Eskişehir’in ve Eskişehirlinin yararına olan her türlü görüş ve öneriye açık olduklarının altını çizen Başkan Büyükerşen, nazik ziyaretleri dolayısıyla Fesih Bingöl ve yönetimine teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.