KURT VE ATAÇ SEÇİMLERDEN UMUTLU

Pazar Toplantısında CHP'lilere seslenen Kazım Kurt Eskişehir’i, Türkiye’nin aydınlık geleceği olarak nitelendirirken, “Yerel seçimler genel politikalar ile Türkiye’yi germek isteyen Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye halkının mücadelesidir” dedi. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise iktidarın mevcut durumunun seçimi kazanmaları adına en uygun durumda olduğunu belirterek, “Bıkmadan usanmadan gece gündüz çalışacağız” dedi.

KURT VE ATAÇ SEÇİMLERDEN UMUTLU
02 Aralık 2018 Pazar 15:55

Kurt: Demokratik, laik hukuk devletini ayakta tutma mücadelesi

Yerel seçimlerin Demokratik laik hukuk devletini ayakta tutma mücadelesi olarak gördüğünü belirten Odunpazarı belediye Başkanı KazımKurt; “Partimizin yerel yönetimlerdeki 5 belediyesi 10, 10 belediyeyi 15 yapmak için bir mücadeleye giriyoruz. Bu mücadele demokratik laik hukuk devletini ayakta tutma mücadelesidir. Yerel seçimlerde genel politikalar ile Türkiye’yi germek isteyen Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye halkının mücadelesidir. Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak üzerimize düşen tüm görevi yapmaya hazırız. Bu seçimlerini de umarım başarı ile sonuçlandıracağız. Parti örgütümüzün vereceği bütün emirleri anında d yerine getirmeye hazır bir belediye başkanıyım. Yeni yönetimimize şimdiden başarılar diliyorum. Seçim çalışmalarına şimdiden startını verirsek başarılı olacağımıza inanıyorum. Türkiye’nin aydınlık geleceği Eskişehir’dir. Dış ilçeler Eskişehir’in ayrılmaz parçalarıdır. Buralarda göstereceğimiz mücadele ile buraları daha yaşanabilir bir hale getirmeliyiz. Büyükşehire meclisini yapısı nedeniyle Eskişehir çok şey kaybetti. Gelecek dönemde bu durumu yaşamamalıyız” dedi.

Ataç: Çok  çalışmalıyız

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise İktidarın durumunun kendilerinin seçimi kazanmaları için en uygun durumda olduğunu belirterek, “İktidarın durumu bizim seçimi kazanmamız için en uygun durum. Yeter ki biz bunu iyi değerlendirelim. Bunun da tek ilacı çalışmak. Bıkmadan usanmadan gece gündüz çalışacağız. Birinin elini sıkarken başka yere bakmayacağız. Vatandaşın gözünün içine bakacağız. Karşı tarafı mutlu edeceğiz. Geçmiş dönemlerde insanları horlayan, hoş sözler söylemeyen, tepeden bakan söylemlerle insanları kıranları gördük. Bu konuda hangi siyasi görüş olursa olsun ne olur kötü laf etmeyin. Karşımızda duracağına yanımızda dursun. Çok sabırlı olacağız. Karşıdaki bize hakaret edebilir sabrımızla onları yeneceğiz.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.