Karacan’dan İSTESOB’a ’24 Haziran’ teşekkürü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarında AK Parti'ye destek veren İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (İSTESOB) teşekkür ziyaretinde bulundu.

Karacan’dan İSTESOB’a ’24 Haziran’ teşekkürü
17 Temmuz 2018 Salı 16:57

Ziyarette konuşan Karacan, sıkıntılarını çözmek için her zaman esnafın emrinde ve yanında olduklarını belirterek, "Kapımız, gönlümüz her zaman açık. Türkiye ne kadar gelişirse gelişsin, esnafımızın yeri ayrı. Esnafımızın o alın terini, o göz nurunu, samimiyetini, içtenliğini, hiçbir teknoloji, hiçbir modernlik yapamaz. Onun için sizin yeriniz her zaman ayrı." diye konuştu.

İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz da Karacan'a ziyaretin sonunda, günün anısına hediye takdim etti.

Karacan, İSTESOB'tan ayrılırken bir fotoğrafçıdan aldığı fotoğraf makinesi ile Başkan Yılmaz ve üyelerin fotoğrafını çekti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.