Karacan: Cuma gününden itibaren Eskişehir’de sahalardayız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimler için iddialı konuştu.

Karacan: Cuma gününden itibaren Eskişehir’de sahalardayız
23 Mayıs 2018 Çarşamba 21:17

Eskişehir Sanayi Odası’nın düzenlemiş olduğu iftar programına katılan Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimleri değerlendirdi. Karacan, “Türkiye’nin önünde uzun bir süreç var. Hem milletvekili hem de Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı olarak biz daha başarılı olmak için elimizden geleni teşkilatlarımızla birlikte gerçekleştirmeye çalışacağız. Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Eskişehir sanayicileriyle iftar programı vesilesiyle bir araya geldiklerini söyleyen Karacan, “Sanayici arkadaşlarımızla birlikteyiz. Kendim de sanayiciyim. Onların içinden gelen biriyim. Onlarla birlikte iftar yaptık. 1 aya yakındır Ankara’da olduğumuz için görüşemediğimiz arkadaşlarımızla hasbihal etmiş olduk. İnşallah tüm Türkiye’de aday tanıtımı var. Cuma gününden itibaren Eskişehir’de sahadayız, mahallelerdeyiz, köylerdeyiz, sitelerdeyiz. 24 Haziran’da Ak Parti’nin başarısı için elimizden gelen çalışmayı sergileyeceğiz.” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.