İYİ PARTİ İL BAŞKANI KABUKÇUOĞLU İSTİFA KARARI ALDI

İYİ Parti Eskişehir İL Başkanı Arslan Kabukçuoğlu'nun milletvekili adayı olabilmek için istifa kararı aldığı öğrenildi.

İYİ PARTİ İL BAŞKANI KABUKÇUOĞLU İSTİFA KARARI ALDI
26 Nisan 2018 Perşembe 12:30

İYİ Parti İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu, 24 Haziran'da yapılacak olan erken seçimlerde milletvekili adayı olabilmek için istifa kararı aldığı iddia edildi.

Kabukçuoğlu'nun istifasını partisinin Yönetim Kurulu toplantısında yapacağı görüşmelerden sonra açıklayacağı ve milletvekili adayı olacağı öğrenildi.

Arslan Kabukçuoğlu, İYİ Parti Genel Merkezi tarafından  7 Kasım 2017'de İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığı görevine getirildi. 11 Mart'ta yapılan 1. İl Başkanlığı kongresinde delegelerin çoğunluğunun oyunu alarak yeniden İl Başkanlığı görevine getirilen Kabukçuoğlu, İYİ Parti'nin Eskişehir'deki en güçlü adayı olarak ifade ediliyor.

ARSLAN KABUKÇUOĞLU KİMDİR?

Eskişehir'in ünlü doktorlarından Arslan Kabukçuoğlu yıllardır Eskişehir'de kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yapmaktadır. Başlıca ilgi ve tedavi alanları: kist, kızlık zarı, kemik erimesi, rahim içi araç(spiral), vajinismus tedavi, jinekolojik kanser cerrahisi, kısırlık, kolposkopi, kalıcı pacemaker ekstraksiyonu, anormal kanamalar ve tüp bebek olan Doktor Arslan Kabukçuoğlu 1957 yılında Nevşehir'de doğmuştur. 

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Arslan Kabukçuoğlu, Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık almıştır. Halen Eskişehir Acıbadem Hastanesi'nde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yapmakta olan Uzman Doktor Arslan Kabukçuoğlu Meral Akşener'in liderliğinde kurulan İYİ Parti'nin Eskişehir İl Başkanı oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.