Fesih Bingöl: Üretim olmadan ülkenin yol alabilmesi mümkün değil

Saadet Partisi Eskişehir İl Başkanı Fesih Bingöl, üretim olmadan ülkenin yol alabilmesinin, güçlenmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Fesih Bingöl: Üretim olmadan ülkenin yol alabilmesi mümkün değil
06 Ekim 2019 Pazar 15:20

Eskişehir’in köklü sanayi kuruluşlarından Zeytinoğlu grubu bünyesindeki Entil Endüstri, Hapalki döküm ve Tarkon Makine işletmelerinde Eylül ayı başından itibaren üretim faaliyetinin durduğunu kaydeden Bingöl, “Üretim olmadan ülkenin yol alabilmesi, güçlenmesi mümkün değildir. Döküm ve makine imalatı yönünden müşterileri ve siparişleri bulunan bu üç şirketin üretimini devam ettirebilmesi için hammadde ve enerji teminine ihtiyacı vardır. Şirketlerin hammadde ve enerji temini başta olmak üzere üretimin devamı için gerekli girdilerin sağlanabilmesi, işçilerin birikmiş alacakları ile ücretlerin düzenli ödenebilmesi için TMSF ve Halkbank’a olan borçlarının ertelenerek yeni bir yapılandırma yapılarak şirketlerin tekrar çalışır ve üretir hale gelmesini ilgili kurumlardan talep ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.