EMİNE NUR GÜNAY, ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, 27. Dönem milletvekili seçimi için aday adaylığı başvurusunu AK Parti Genel Merkezi’nde yaptı.

EMİNE NUR GÜNAY, ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI
29 Nisan 2018 Pazar 18:09

AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay, 27. Dönem AK Parti Eskişehir milletvekili aday adaylığı için başvuru dilekçesini Genel Merkez’e sundu. Günay, milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptığını sosyal medya hesabından duyurdu. Günay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “AK Parti milletvekilliği adaylık başvurumu yaptım. Erken seçim kararının duyurulması ile Eskişehir’imizin her köşesinden arayan, adaylığım konusunda destek veren, ziyaret eden, benimle kapı kapı dolaşacaklarını ileten dostlarıma en içten teşekkürlerimi sunarım.
Gönül dostlarımızla birlikte yürümekte olan projelerimizi tamamlamak, şehrimizi ileriye taşıyacak yeni projeler başlatmak, Türkiye ekonomisi içinde Eskişehir’imizin payını artırmak için çalışmaya devam...”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.