EMEK PARTİSİ’NDEN YÖNETMELİK DEĞİŞİKLİĞİNE TEPKİ

İl Toprak Koruma Kurulu yönetmeliğinin değiştirilmesini eleştiren Emek Partisi Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Akgün, “Hukuk geriye doğru işlemez” dedi.

EMEK PARTİSİ’NDEN YÖNETMELİK DEĞİŞİKLİĞİNE TEPKİ
28 Ocak 2018 Pazar 16:30

EMEK Partisi (EMEP) haftalık Pazar toplantısının gündeminde termik santralin yapılacağı tarım arazisi alanının tarım dışında kullanılabilmesi için İl Toprak Koruma Kurulu yönetmeliğinde yapılan değişiklik vardı. Söz konusu değişikliğe tepki gösteren Akgün, “Alpu Ovası’na termik santral kurulmasına ’evet’ diyen; Valilik, Tarım İl Müdürlüğü, İl Deftarlığı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, ESOGÜ Ziraat Fakültesi Temsilcisi, DSİ Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve temsilcilerine bir defa daha sesleniyoruz; şehrimize kömürlü termik santral yapılmaması için sizlerin bu konudaki yaklaşımınız geleceğimiz için, çocuklarımızın sağlığı için çok önemlidir. EMEK Partisi olarak; şehrimize kurulması planlanan kömürlü termik santrale karşı tüm emek ve demokrasi güçleri ile birlikte mücadele edeceğimizi bildirirken, tüm Eskişehir halkını da bu mücadele etrafında birleşmeye çağırıyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.