DİLARA TAMBOVA: İDDİALIYIZ

Demokratik Sol Parti (DSP)  büyükşehir ve 12 ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı.

08 Şubat 2019 Cuma 11:51

İl Başkanı Hüdaver Bekler, parti yöneticilerinin yer aldığı  toplantıda konuşan Demokratik Sol Parti (DSP) Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova, “Partimiz siyasette oluşan büyük bir boşluğu dolduracak ve ittifaklar gerekçe gösterilerek, örgütlerin ve adayların yıpratıldığı süreçte küskün seçmen kitlesi için de bir umut olacak” dedi.

Partisini iyi yerlere taşımak adına mücadele ettiğini aktaran Tambova, “Ben yıllardır bu partinin bir emekçisi olarak, bugüne kadar hep partimi daha iyi yerlere taşımak adına mücadele ettim. Bugün  de karşınızda DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak  bulunmaktayım. Önümüzdeki süreçte şehrimizin sorunlarını ve çözüm önerilerini paylaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Tambova, merkezde ve Mihalıççık’ta ise iddialı olduklarını aktararak, “Merkez ilçelerimizde Odunpazarı’nda iddialıyız. Mihalıççık’ta çok iddialıyız.

İl Başkanı Hüdaver Bekler ise adayları tanıttı. Bekler, Günyüzü ve Beylikova Belediye Başkan Adayları belirleme sürecinin devam ettiğini aktardı.  İşte DSP adayları:

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi: Dilara Tambova

Tepebaşı Belediyesi: Erdal Ersoy

Odunpazarı Belediyesi:  Fatih Altaş

Mihalıççık Belediyesi: Haydar Çorum

Alpu Belediyesi: Salih Güven

Sivrihisar Belediyesi: Mustafa Somuncu

Çifteler Belediyesi: Sevilay Alçı

Seyitgazi Belediyesi: Ersoy Erhan

İnönü Belediyesi: Engin Çamoğlu

Mihalgazi Belediyesi: Atilla Yalçın Yetişenel

Mahmudiye Belediyesi: Barış Doğrukartal

Sarıcakaya Belediyesi: Ali Ayvaz

Han Belediyesi: Ender Işılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.