DEMOKRAT PARTİ O SOKAKLAR İÇİN ÇÖZÜM İSTEDİ

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ertuğrul Balkan, Odunpazarı Belediyesi tarafından imar planı tadilatı yapılan ve projesi hazırlanan ancak engellemeler nedeniyle dönüşümü bir türlü gerçekleşemeyen Küçük Sanayi Sitesi’nin suç yuvası haline geldiğini söyledi.

DEMOKRAT PARTİ O SOKAKLAR İÇİN ÇÖZÜM İSTEDİ
16 Haziran 2019 Pazar 13:35

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Balkan, Küçük Sanayi Sitesi’nin Erenköy Mahallesi ile sınırı olan Yıldırım Caddesi ve Merambağı Sokakta yer alan ve terk edilerek köhneleşen dükkanların, madde bağımlıları ve alkoliklerin mekanı haline geldiğini savundu.  Mahalle sakinlerinin şikâyetlerine rağmen yetkililer tarafından soruna çözüm getirilmediğini ifade eden Balkan,  yine Yunuskentle yakın olan bölümlerde ise esnaf ile mahalle sakinleri arasında park nedeniyle tartışmalar yaşandığını aktardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.