Bütün kapıları çalacağız

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yalçın, referandum çalışmaları için tüm kadınları sahaya davet etti. Kapı kapı dolaşarak ‘neden evet’ denilmesi gerektiğini anlatacaklarını söyledi.

Bütün kapıları çalacağız
13 Şubat 2017 Pazartesi 16:11

AK Parti Deliklitaş Mahallesi başkanları ve komisyon üyeleri, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığına atanan Özlem Yalçın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Ziyarette cumhurbaşkanlığı, hükümet sistemi ve sandık çalışmalarına yönelik konuşan Yalçın, "Öncelikle ziyaretiniz beni çok memnun etti. Bizler bu davaya gönül vermiş, milletimize hizmet edinmeyi şiar edinmiş neferleriz. İnşallah önümüzdeki bu süreçte daha çok çalışacağız, bu inanç ve azimle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde 'evet' kararı ile başarılı olacağız. Teşkilatımızın her kademesi ile kadın kollarımız, mahalle komisyonlarımızla, şehrimizdeki bütün kapıları çalacağız ve gönülleri fethedecek hep birlikte 'evet' diyeceğiz" dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.