"BEYLİKOVA İÇİN ÇOK GÜZEL PROJELERİMİZ VAR"

Saadet Partisi Beylikova Belediye Başkan Adayı Sercan Gözegir ve partililer seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

"BEYLİKOVA İÇİN ÇOK GÜZEL PROJELERİMİZ VAR"
13 Mart 2019 Çarşamba 10:11

Saadet Partisi Beylikova Belediye Başkan Adayı Sercan Gözegir ve partililer seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Beylikova ilçe merkezinde kurulan pazarda halkla buluşan Gözegir projlerinden bahsetti.  Beylikova'da öğrenci ve gençlere yönelik projeler yüzleri güldürdü. Okul sonrası öğrencilerin sosyal ve kişisel gelisimleri için futbol,tekwando,santraç gibi birçok branşta kurslar açılacağını ve çocuklar,gençler ve ailelerin faydalanacağı bir lunaparkın Beylikova'ya kazandırılacağının müjdesini verdi. İlçe esnafı ziyareti de yapan Gözegir Beylikova ilçe merkezini her zaman canlı tutmak için değerli projelerinden bahsetti. Saadet Partisi olarak seçimi kazanmak için son ana kadar çalışacaklarını belirten Gözegir "Makamın pozuna değil Beylikova'nın tozuna talibiz" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.