BEYLİKOVA CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Yerel seçimlere saatler kala adaylar çalışmalarını hızlandırdı.

BEYLİKOVA CAZİBE MERKEZİ OLACAK
27 Mart 2019 Çarşamba 13:56

Yerel seçimlere saatler kala adaylar çalışmalarını hızlandırdı. Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl ve Beylikova Belediye Başkan Adayı Sercan Gözegir ilçe merkeziden çalışmalarını sürdürdü. Binglö ve Gözegir Beylikova ilçe merkezini cazibe merkezi haline getireceklerini belirtti. Başkan Bingöl, “Halk pazarının yeniden dizayn edileceğiz.  Pazarcı esnafı ve halkın genel ihtiyaçlarını karşılayacak bir modern pazar yeri, halk ve esnaf ile istişare edilerek en uygun gün kararlaştırarak herkesin kazanması için çalışacağız. 31 Mart sabahına kadar sizlere verilen hediyelerle önümüzdeki 5 yılı heba etmeyin” dedi.

Siyasi algılara kapılmayın projelerimizi inceleyin diyen Bingöl, “Bu projeleri hep birlikte Beylikova'ya kazandırmak zorundayız. Genç belediye başkan adayımız Sercan Gözegir'e destek verin” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.