"AKP DİYE BİR ŞEY YOK SADECE ERDOĞAN VAR"

Odunpazarı Kent Konseyi  Gazateci –Yazar Hüsnü Mahalliyi konuk etti.

"AKP DİYE BİR ŞEY YOK SADECE ERDOĞAN VAR"
06 Mayıs 2019 Pazartesi 16:54

Odunpazarı Kent Konseyi  Gazateci –Yazar Hüsnü Mahalliyi konuk etti. Ülkemizde yaşanan yerel seçimleri  ve Türkiye’nin   siyasal ve ekonomik durumunu değerlendiren Mahalli, “YSK’nın  Pazartesi toplanacak ve İstanbul  seçimini  yüzde atmış iptal edecek   ve bunu da 14 Temmuz’a denk getirecek  Ekrem İmamoğlu  Türk siyaset arenasının  vazgeçilmez bir unsurudur ne yaparlarsa yapsınlar  Ekrem Bey  2023’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine aday olacaktır” dedi.

Türk ekonomisinin çok kötü durumda olduğunu ifade eden Mahalli, “Türkiye ekonomisi  hayal edemeyeceğiniz kadar kötü durumda çünkü yabancı sermaye grupları  AKP  politikalarını beğenmedikleri için borç vermiyorlar. Bu iktidarın ömrü kalmadı bunlar dağılacak şu anda AKP diye  bir şey yok. Sadece Erdoğan var. Türkiye de dinamikler farklı gelişebiliyor Arap ülkelerine benzemiyor   Atatürk  Cumhuriyeti  ve  geleneği  Türk toplumunu Arap toplumundan  farklılaştırmıştır. Görüyoruz ki her koşulda bu iktidarın sonu gelmiştir. Türkiye’nin Suriye girmesi yanlış hiç doğru olmamıştır ve bunun sonucunda  Türkiye ekonomik olarak zarar görmüştür  dış politakanın düzelmesi  için Suriye ve Türkiye’nin yan yana gelmesi gerekir”  dedi.

Hasan Polatkan Kültür Merkezinde gerçekleşen  söyleşiye halk yoğun ilgi gösterirken  Odunpazarı Kent Konseyi başkanı İsmail Kumru ve Odunpazarı  Belediye  Başkanı Kazım Kurt  etkinliğe  katıldı. Söyleşi sonunda Hüsnü Mahalli ‘’ Arap İşi Demokrasi ‘’ adlı kitabını imzaladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.