AK Parti ve MHP’den birlik mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Rıza Kahveci, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan'ı ziyaret etti.

AK Parti ve MHP’den birlik mesajı
07 Temmuz 2017 Cuma 12:00

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Doğan: "Milliyetçi Hareket Partisi memleketimizin bağımsızlığına gölge düşürmek isteyen hainler ortaya çıktığında dik duruş sergilemekten hiç bir zaman geri durmamıştır. Milli meselelerde her zaman devletimizin yanında olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin bu tavrını takdirle karşılıyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum" dedi.
MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Kahveci ise, ülkenin birlik ve beraberliği için çalıştıklarını söyleyerek; "Gün kavga değil, birlik ve beraberlik günüdür. Ülkemiz, milletimiz ve bayrağımız için üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Türkiye'nin hayrına olacak her şeyde MHP olarak varız" ifadelerini kullandı.
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.