AK PARTİ KADIN KOLLARI KONGRESİNDE 2019 VURGUSU

AK Parti İl Kadın Kolları Kongresi yapıldı. Mevcut Başkan Özlem Yalçın, delegelerden aldığı oy ile başkan seçildi. Kongreye katılan AK Parti Milletvekilleri 2019’u işaret etti.

AK PARTİ KADIN KOLLARI KONGRESİNDE 2019 VURGUSU
03 Şubat 2018 Cumartesi 19:03

AK Parti İl Kadın Kolları Kongresi gerçekleşti. Kongrenin yapılacağı 1200 kişilik salon tamamen doldu. Yaklaşık 2 bin kadınının katıldığı kongrede büyük bir coşku yaşandı.

Kongrenin yapılacağı salonun önünde ve çevresinde bekleyenlere çay servisi yapılırken partililer, emniyet kontrol noktasında yapılan aramanın ardından salona alındı.

AK Parti yatırımları izletildi

Kongrenin yapılacağı salona kurulan dev ekranlardan sık sık sinevizyon gösterileri gerçekleştirildi. AK Parti hükümeti tarafından Eskişehir’e yapılan yatırımların yer aldığı sinevizyon gösterisinde ‘Eskişehir özeldir’, ‘Eskişehir farklıdır’ ve ‘Eskişehirli olmak ayrıcalıktır’ yazıları dikkat çekti.

Tam kadro kongreye katıldılar

Salona ilk gelen isim AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü oldu. Ünlü’nün ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay salona geldi. AK Parti Eskişehir eski Milletvekillerinden Fahri Keskin de kongreye katıldı. 

Bütün kadınların elini sıktı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, salonda bulunan yaklaşık 2 bin kadının neredeyse tamamıyla tokalaştı. Karacan, partili kadınların fotoğraf çekme ısrarını da geri çevirmedi.  

Genel Merkez’de ilgi gösterdi

Kongreye Genel Merkezden ise Genel Merkez Genel Başkan Yardımcısı Av. Zeynep Gülyılmaz ile Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Yasemin Batur katıldı. Saat 14.00’te başlaması planlanan kongre bir saat gecikmeli olarak başladı.

Erdoğan’ın mesajı izletildi

Kongrenin divan başkanlığını Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Yasemin Batur yaptı. Kongrenin başlangıcında AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınlara yönelik mesajı izletildi. Sonrasında ise Başbakan Binali Yıldırım’ın mesajı okundu.

2019’a kilitlendik

Kongrede konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, Eskişehir’de herkesin yaşam anlayışına saygı göstererek ve her kesimden kadını kapsayarak hizmet ve çözüm odaklı bir yönetim olmaya çalıştıklarını söyledi. Yalçın, amaçlarının teşkilatın tüm kanatları ile uyum içinde çalışarak, 2019 hedeflerine kilitlenip sonuca ulaşmak olduğunu ifade etti.

AK Belediyecilik damga vuracak

Kongrede konuşan AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, CHP’li belediyelere yüklendi. 2019’u işaret eden Ünlü, “Artık 2019’da yeni bir dönemi başlatma zamanı gelmiştir. AK belediyecilik Eskişehir’de 2019’a damgasını vuracak ve şehrin nasıl dönüştüğünü cümle aleme gösterecektir” dedi.

Avcı’dan ‘makam’ uyarısı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı’da, Ünlü gibi 2019’un önemine vurgu yaptı. Avcı’nın “Bizde siyaset belli makamlara gelmek için yapılmaz” sözleri konuşmasında en dikkat çeken cümle oldu. 

Kahraman kadınları unutmadı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ise milli beraberlik vurgusunda bulundu.  Karacan’ın  “Bu salonda Nene Hatunlar var, bu salonda Nezahat Onbaşılar var, bu salonda Halime Çavuşlar var, bu salonda Halide Edipler var, bu salonda Zübeyde Hanımlar var” sözleri büyük alkış aldı.

Konuşmaların ardından yönetime talip olan mevcut başkan Özlem Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri sahnede partilileri selamladı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.