FESTİVALDE ÜRETİLEN CAM ESERLER ÇAĞDAŞ SANATLAR GALERİSİ'NDE SERGİLENİYOR

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen 5’inci Odunpazarı Uluslararası Cam Festivali boyunca sanatçılar tarafından yapılan eserler, Çağdaş Sanatlar Galerisi’nde ziyaretçilerini bekliyor.

FESTİVALDE ÜRETİLEN CAM ESERLER ÇAĞDAŞ SANATLAR GALERİSİ'NDE SERGİLENİYOR
09 Ekim 2017 Pazartesi 15:04

Odunpazarı Belediyesi tarafından Kurşunlu Külliyesi Sıcak Cam Atölyeleri’nde “Camın Büyüsü” sloganı ile düzenlenen 5’inci Odunpazarı Uluslararası Cam Festivali’nde sanatçılar çalışmalarını bitirdi. 4 gün boyunca Joe Cariati, Martin Janecky ve Janusz Pozniak tarafından yapılan birbirinden eşsiz eserler; Çağdaş Cam Sanatları Galerisi’nde düzenlenen açılış töreninin ardından sergilenmeye başladı.

Sergi açılışına; Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri, sanatçılar, akademisyenler ile vatandaşlar katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan Başkan Kurt, “Bugün 5’incisini bitirdiğimiz Cam Festivalimizde üretilen eserler sergilenmeye başlayacak. Emek veren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle de sevgili arkadaşım Ekrem Özen’e teşekkür ediyorum. Bu organizasyonda bize ciddi katkıda bulundu. Türkiye'nin ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelen değerli sanatçılar festivalimizde yine birbirinden güzel eserler üretti. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Odunpazarı'nın adını sanatla duyurmaya devam edeceğiz.” dedi.


 

Başkan Kurt, açılış konuşmasının ardından festivale katılan sanatçılar; Joe Cariati ve Janusz Pozniak’a sertifika, teşekkür belgesi ve hediyelerini takdim etti. Başkan Kurt ardından da Çağdaş Sanatlar Galeri’sindeki sergiye katkı sunan cam sanatçılarına teşekkür ederek, katılım belgelerini verdi.

17 EKİM’E KADAR GEZİLEBİLİR

5’inci Odunpazarı Uluslararası Cam Festivali’nde sanatçılar tarafından yapılan cam eserler, 17 Ekim 2017 Salı Günü’ne kadar gezilebilir. Cam eserleri görmek isteyen sanatseverler, hafta içi her gün 10.00-20.00 saatleri arasında Çağdaş Sanatlar Galerisi’ni ziyaret edebilir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.