Odunpazarı’ndan “Sağlıklı Yaşlanma Semineri”

Odunpazarı Belediyesi, Koca Çınar Yaşam Merkezi müdavimleri için “Sağlıklı Yaşlanma Semineri” düzenliyor.

Odunpazarı’ndan “Sağlıklı Yaşlanma Semineri”
20 Eylül 2017 Çarşamba 13:52

Odunpazarı Belediyesi tarafından Odunpazarı’nda yaşayan 45 yaş ve üzeri bireylerin yaşam kalitelerini arttırmak için inşa edilen Koca Çınar Yaşam Merkezi,  müdavimlerinin yaşam koşullarını iyileştirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Odunpazarı Belediyesi,  Koca Çınar Yaşam Merkezi müdavimleri için “Sağlıklı Yaşlanma Semineri” düzenledi. Odunpazarı Belediyesi Koca Çınar Yaşam Merkezi sağlık görevlisi tarafından verilen seminerlerde, her hafta farklı konular ele alınıyor. “Sağlıklı Yaşlanma Semineri”nde bu hafta; ilaç takibi, Alzheimer ve hekim kontrolünün önemi masaya yatırıldı.

Yetkililer, Koca Çınar Yaşam Merkezi müdavimlerinin de soruları ile katılım sağladığı seminerlerin her hafta farklı konular ile devam edeceğini duyurdu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.