"YA ŞİMDİ YA HİÇ"

Eskişehirli Fotoğraf Sanatçısı Nevin Arın, sigaranın zararlarına dikkat çekmek adına 9 Şubat Dünya Sigara Bırakma Günü’nde fotoğraf sergisi açtı.

"YA ŞİMDİ YA HİÇ"
09 Şubat 2019 Cumartesi 14:02

Haller Gençlik Merkezi’nde ‘Ya şimdi ya hiç’ konulu sergide sigaranın zararları fotoğraflarla anlatıldı. Arın anlamlı günde anlamlı bir sergi açtığını ifade ederek, “Böylesine anlamlı bir günde içerisinde 4 bin çeşit zehirli maddeyi barındıran kanserojen bir ajan olan sigara ülkemizde ve tüm dünyadaki ölüm nedenleri arasında trafik kazaları hatta terörden bile daha ön sıralarda yer almaktadır” dedi.

"Sigara adeta paralı ölüm diyen" Arın, “Sigara kullanımı bilhassa gençler arasında özentiyle başlayarak yaşam boyu devam eden toplumsal bu soruna emekli bir sağlık çalışanı ve fotoğraf sanatçısı olarak farkındalık yaratmak istedim” diye konuştu.

Konuşmanın ardından fotoğraf sergisi açıldı. Sergi gün boyu açık kalacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.