FOTOĞRAFLARLA ‘ÇANAKKALE DESTANI’

Eskişehir Kent Kültür Eğitim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ESKENT), Yediler Parkı’nda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103.yıl dönümü dolayısıyla fotoğraf sergisi açtı. Sergi de ayrıca 1984 yılından bugüne terörle mücadele de şehit olan Eskişehirli askerlerimizin fotoğrafları da yer aldı. Sergiye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

FOTOĞRAFLARLA ‘ÇANAKKALE DESTANI’
18 Mart 2018 Pazar 16:33

ESKENT Derneği Kültürel Çalışmalar Birim Sorumlusu Fahri Er, sergiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Büyük Türk milleti var olduğu ilk günden bugüne daima beka mücadelesinde olmuş ve düşmanı eksik olmamıştır. Bizi farklı kılan yaradan bizlere iman ihlas ve kudret ile düşmanlarımızla mücadele azmini daimi nasip etmiştir. İşte 103’üncü yılında bu mücadelelerin en şanlı ve manevi yönü yüksek olanlarından biri, Çanakkale Zaferimizi idrak ediyor ve anıyoruz. Dün dedeleri Çanakkale’de şahadete gözünü kırpmadan, dönmeyi düşünmeden yürüyen Türk milletinin gurur kaynağı torunları bugün Afrin’de  aynı düşmanın isim değiştirmiş, kılık değiştirmiş olanlarıyla mücadele etmekte, kendilerini gözünü kırpmadan feda etmektedir” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.