ESKİŞEHİR'DE ÇEKİLDİ! VİZYONA GİRİYOR

Çekimleri Eskişehir'de yapılan Masal Şatosu: Sihirli Davet 30 Ağustos Cuma günü sinemaseverlerle buluşacak.

ESKİŞEHİR'DE ÇEKİLDİ! VİZYONA GİRİYOR
23 Ağustos 2019 Cuma 15:10

Burak Kuka'nın yönettiği filmin çekimleri Eskişehir'de yapıdı. Başrollerinde Ecrin Su Çoban ve Berk Coşkun‘un yer aldığı filmde: Masal Şatosundaki unutulmaz masal kahramanlarını kurtarmak için girişilen macera konu ediliyor.

Filmin konusu 

Masal Şatosu: Sihirli Davet, masal diyarına açılan kapının anahtarını bulan genç bir kızın hikayesini konu ediyor. 11 yaşındaki Neşe, abisi ve arkadaşları ile güzel bir yaz tatili geçirmektedir. Bir gece bahçesinde gördükleri, Neşe'nin tatilinin bambaşka bir hal almasına neden olur. Bahçesinde masal kahramanı bir cüce gören Neşe, cücenin bahçeye bir şey sakladığını görür. Sabah olduğunuda ilk iş bahçeye bakmak olan Neşe, sihirli bir anahtar bulur. Sihirli anahtar, masal diyarının kapısını açmaktadır. Neşe, abisi ve arkadaşları, sihirli anahtar sayesinde unutamayacakları bir maceraya atılır.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kuzey - 1 yıl önce
Oraya gitmek istiyorum