ETO Sanat Galerisinde 50. sergi

Bugüne kadar on binlerce sanatseveri ağırlayan ETOSANAT Galerisi’nde 50. etkinlik, Ezgi Hakan Verdu Martinez’in seramik sergisi ile gerçekleşti.

ETO Sanat Galerisinde 50. sergi
20 Nisan 2017 Perşembe 13:03

Eskişehir’in kültür sanat hayatına renk katmak için yola çıkan ETOSANAT Galerisi 50. etkinliğini düzenledi.  Bugüne kadar on binlerce sanatseveri düzenlediği resim, fotoğraf, seramik ve heykel sergisinde ağırlayan ETOSANAT Galerisi’nde 50. etkinlik Ezgi Hakan Verdu Martinez’in seramik sergisi ile gerçekleşti. Serginin açılış törenine Eskişehir Ticaret Odası Meclis Başkanı A. İskender Bayar, Eskişehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hasan Öztürk ve çok sayıda sanatsever katıldı. Serginin açılış töreninde konuşan ETO Meclis Başkanı A. İskender Bayar, ETOSANAT Galerisi’nde 50. etkinliği düzenlemenin ve şehrin kültür sanat iklimine katkı sağlamanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Bayar, hem akademisyen hem de sanatçı kimliği ile ön plana çıkan, genç yaşına rağmen yurt dışında ve Türkiye’de birçok başarıya imza atan Ezgi Hakan Verdu Martinez’in sergisini konuk etmekten memnuniyet duyduklarını da sözlerine ekledi. Ezgi Hakan Verdu Martinez’in seramik sergisi 4 Mayıs gününe kadar ETOSANAT Galerisi’nde sanatseverleri ağırlamaya devam edecek.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.