REFERANDUM MEMLEKET MESELESİ

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç ve CHP Milletvekili Çakırözer, Karadenizliler Derneği’ni ziyaret ederek, anayasa değişikliğine neden ‘hayır’ denilmesi gerektiğini anlattılar.

REFERANDUM MEMLEKET MESELESİ
28 Şubat 2017 Salı 11:42

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ile birlikte Karadenizliler Derneği ve Muratkent Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Ataç, Karadenizliler Derneği ile yıllardır süregelen dostluğu olduğunu, birçok etkinlikte bir araya geldiklerini belirtti. Referanduma da değinen Ataç, oylamaya sunulacak 18 maddede nelerin değişeceğini vurguladı. Ataç, “İktidar partisini sevebilirsiniz. Liderini sevebilirsiniz. Bunlar son derece normal. Fakat referandum bir parti ya da kişi meselesi olmaktan çıktı. Referandum, memleket meselesi haline geldi” dedi. Başkan Ataç, Karadenizliler Derneği ziyaretinin ardından, İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya ve Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Aydoğmuş ile Batıkent’te bulunan Muratkent Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Milletvekili Utku Çakırözer ile birlikte vatandaşlarla sohbet eden Ataç, site sakinleri ile uzun süre fikir alışverişinde bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet - 7 yıl önce
hoş...