PANCAR KOOP'TA Z RAPORU

Sınırlı Sorumlu Eskişehir Pancar Ekicileri Kooperatifinin 66’ncı mali olağan genel kurulu yapıldı.

PANCAR KOOP'TA Z RAPORU
16 Mayıs 2017 Salı 17:50

Kooperatif bahçesinde gerçekleşen mali genel kurulda, Pancar Kooperatifinin bir yıllık faaliyetleri hakkında üyelere bilgi verildi.

Eskişehir ve bölgesinde binlerce üyesi bulunan Kooperatifin Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ünal, üyelerine birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak “Bugünkü katılım sizlerin üyesi bulunduğunuz, kooperatife nasıl sahip çıktığınızın bir ispatıdır. Pancar Kooperatifimiz her zaman çiftçinin yanında olacaktır.
Çiftçimize her türlü hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Hizmet ayağınıza kadar ulaştırılacak. Çiftçimizin gerekli ihtiyaçlarını uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla karşılamaya devam edeceğiz” dedi.

Panko-Birlik ve Üst kurul yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda kooperatif üyesinin katıldığı mali genel kurulda Pancar Kooperatifinin gelir ve gider bütçeleri görüşülerek karara bağlandı.

Genel kurulda denetim kuruluna da yeni üye seçimi yapıldı.Mali kongre çiftçilerin talep ve sorunlarını divan kuruluna iletmesiyle son buldu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.