BU MİLLETE BORCUMUZ VAR

Maliye Bakanı Naci Ağbal, “Millet olarak, birey olarak bu millete bir borcumuz var. Gidip bu milletin kaderini tayin edecek, referandum oylamasında irademizi ortaya koyacağız. İrademiz ne yönde olursa olsun sandığa sahip çıkacağız” dedi.

BU MİLLETE BORCUMUZ VAR
03 Mart 2017 Cuma 15:56

Eskişehir’e bir takım ziyaretlerde bulunmak için gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal,
İstanbul’da meydana gelen terör saldırısında şehit olan polis memuru Uğur Ürker’in ailesine basına kapalı bir ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Ağbal, ardından Bayburt Çamlıkoz Kültür ve Gençlik Spor Kulübü Derneğini ziyaret etti. Burada Bakan Ağbal, kadınları selamlayarak, referandumda destek istedi. Bir kadın ilk defa canlı olarak Bakan gördüğünü söyleyerek fotoğraf çektirmek istedi. Bakan Naci Ağbal ise vatandaşı kırmayarak fotoğraf çektirdi. Ardından dernek binasında düzenlenen programa katılan Ağbal, burada yaptığı konuşmada yaşanan süreç içerisinde, birliğe, kardeşliğe her zamankinden daha fazla önem verilmesi gerektiğini söyledi. Türkiye’nin önemli bir sitem değişikliğine gittiğini anlatan Ağbal, konuşmasının bir bölümünde konuyla ilgili şunları söyledi:
ASLA YALAN SÖYLEMEYECEĞİZ
“Biz inanıyoruz ki, bu sistem değişikliği ülkenin büyümesine, gelişmesine katkı sağlayacak. Ülke kalkınacak. Eskişehir de büyüyecek, Bayburt da büyüyecek, Erzurum da büyüyecek. Sonuçta sandığa gittiğiniz zaman her şeyin üzerinde olan bir şey var. Birlik ve beraberliğimiz. Bunu çok önemsiyorum. 16 Nisan’da inşallah nerede olursak olalım hep beraber sandığa gideceğiz. Öyle de diyebiliriz, böyle de diyebiliriz. Ama millet olarak, birey olarak bu millete bir borcumuz var. Gidip bu milletin kaderini tayin edecek, referandum oylamasında irademizi ortaya koyacağız. İrademiz ne yönde olursa olsun sandığa sahip çıkacağız. Burada herkes dili döndüğünce bu değişiklikleri anlatacak. Asla yalan söylemeyeceğiz. Asla yanlış şeyler söylemeyeceğiz. Bu referandumu birliğimiz ve beraberliğimiz için bir vesile kılacağız.”



 
 
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.