Başkan Ünal, yarın Özalan ile görüşecek

Eskişehirspor yönetimi, Alpay Özalan için yaptığı toplantıyı tamamladı. Yönetimden pek çok isim Özalan ile başarının gelmeyeceğini belirtirken, Başkan Halil Ünal’ın Alpay Özalan ile Pazartesi günü görüşerek son kararı vereceği öğrenildi.

Başkan Ünal, yarın Özalan ile görüşecek
12 Şubat 2017 Pazar 21:08

TFF 1. Ligde 20. hafta karşılaşmasında Eskişehirspor, küme düşme potasında yer alan Manisaspor'a dün kendi sahasında 5-1 mağlup oldu. Mağlubiyet sonrası eleştiri oklarının hedefindeki Alpay Özalan, bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında değerlendirildi.  Konuyla ilgili açıklama Eskişehirspor Mali As Başkanı Ekrem Birsen, “şuan için görüştüğümüz konuların başında Elazığspor maçına takımımızı moral ve motivasyon olarak üst seviyede çıkarmak. Bu noktada problemleri çözmek için bir araya geldi” dedi. Özalan ile ilgili bir karar alınıp alınmadığı yönündeki soruyu da yanıtlayan Birsen, “Alpay Hocamız ile ilgili olarak da değerlendirmelerde bulunduk. Kendisi İstanbul’daydı. Eskişehir’e çağırarak bir toplantı yapacağız. Bu toplantının ardından sonra nihai karar verilecek”
Yarın öğleden sonra Başkan Ünal ile Özalan’ın yan yana geleceği öğrenildi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.