“BAL GİBİ ENGELLİYORSUNUZ”

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündeme gelen Kurtuluş Mahallesi’ndeki katlı otoparkın satışıyla ilgili gündem maddesi ortamı gerdi. AK Partililer otoparkın satışına karşı çıkarken, CHP’liler satılacak otoparkın geliriyle başka bir yere otopark yapılabileceğini söyledi.

“BAL GİBİ ENGELLİYORSUNUZ”
14 Şubat 2017 Salı 20:35

Daha önce Yılmaz Büyükerşen’in veto ettiği otopark satışıyla ilgili madde AK Partililer ile CHP’liler arasında gerilime neden oldu. İmar Komisyonu Başkanı Mustafa Önder, otopark yapım fonunda yeni bir otopark yapacak paranın bulunduğunu belirterek, “Belediyemiz kendi yaptığı otoparkları satmadan her iki yılda bir yıl otopark yaptırma gücüne sahiptir” dedi.
Önder’in açıklamalarına tepki gösteren Büyükerşen,  “Sayın komisyon başkanı dört işlem matematiği bile bilmiyor. Bu engellemenin yeni bir modeli. ‘Engelleniyoruz’ dersek şimdi ayağa kalkarsınız. Bu yaptığınız bal gibi yeni bir engelleme modelidir. ‘Şehirde yeteri kadar otopark yok’ diyeceksiniz, imar planlarındaki otopark yerlerini yapmaya kalkarız. Yeni finansman modelleri buluruz. Elinizde tek kalan trafik sorununun eleştirebilinmesi için ‘belediye yeteri kadar otopark yapmıyor’ delilini elinizden gitmesin diye yeni çıkardığınız bir model. Mustafa dershaneler kapanmadan bir matematik kursuna yazılmanı tavsiye ediyorum. Mahkemeye gideceğim” dedi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.