AK Parti Çiftelerde referandum için düğmeye bastı

AK Parti İl Teşkilatı Çifteler İlçesinde Mahalle Sandık Yönetim Kurulları ve Mahalle Yönetim Kurulları ile yaptığı toplantıda referandum startı verdi.

AK Parti Çiftelerde referandum için düğmeye bastı
18 Ocak 2017 Çarşamba 13:54

Çifteler İlçesinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan ilçe koordinatörü Adem Gündüz Milletimiz TBMM’de kürsü işgali yapanlara ve kabinleri rehin alanlara en güzel cevabi referandumda verecektir dedi. Gündüz milletin sandıkları beklediğini belirterek “Millet olarak sabırsızlıkla sandıkları bekliyoruz. Milletin meclisini ve milletin vekillerini çalışamaz hale getirenlere öyle bir cevap vereceğiz ki yaptıklarından utanacaklar” dedi. Adem Gündüz Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın “Ben Cumhurbaşkanlığı yaptığım dönemde bir konuda karar vereceğim zaman belli gazete ve köse yazarlarına bakıyorum onlar neye hayır diyorsa ben evet dedim, onlar neye evet diyorsa ben hayır dedim’ dediğini belirterek “bu konuda da milletimizin durusu nettir CHP neye hayır diyorsa milletimiz ona evet diyor. Eğer CHP bir şeye karşı çıkıyorsa mutlaka millet için gerekli ve faydalıdır. Çünkü CHP’nin millet ile hiçbir ortak paydası yoktur” dedi.
AK Parti Çifteler İlçe Koordinatörü Adem Gündüz Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İlçe Başkanı Ahmet Sarı, Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen, İlçe Yönetim Kurulu Üyeler ve Mahalle Teşkilatları katıldı.
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.