REKTÖR ŞENOCAK: KENT KONSEYİ ÖNEMLİ GÖREVLERİ YERİNE GETİRİYOR

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Kapanoğlu ve Yürütme Kurulu üyeleri, Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak’ı ziyaret etti.

REKTÖR ŞENOCAK: KENT KONSEYİ ÖNEMLİ GÖREVLERİ YERİNE GETİRİYOR
05 Aralık 2018 Çarşamba 13:56

Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Şenocak’a görevinde başarılar dileyerek “Konseyimizin Genel Kurulu’nu oluşturan kurumlarımızdan birisi de Osmangazi Üniversitemiz. Bu kapsamda sizinle tanışmak istedik. Kentimiz için gerçekleştireceğimiz tüm çalışmalarımızda sizi de aramızdan görmekten mutluluk duyarız. Görevinizin hem üniversitemize hem de şehrimize tekrardan hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Nazik ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Şenocak kent konseylerinin çalışma şeklini ve yapısını iyi bildiğini belirterek “Şehirde yapılacak her türlü çalışma ya da projede kamuoyunun doğru bir şekilde bilgilendirilmesi için kent konseylerine önemli görevler düşüyor. Kenti için elini taşın altına koyan özel insanlarsınız. Gönüllü olmak kolay bir şey değildir. Sizler bunu en iyi şekilde yapıyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.