OLCAY ÇOKAR SONSUZLUĞA UĞURLANDI

Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Olcay Çokar, kansere karşı verdiği mücadeleyi kaybetti. 45 yaşındaki iki çocuk annesi Çokar, dün hayata gözlerini yumdu.

OLCAY ÇOKAR SONSUZLUĞA UĞURLANDI
14 Haziran 2018 Perşembe 13:28

Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Olcay Çokar, kansere karşı verdiği mücadeleyi kaybetti. 45 yaşındaki iki çocuk annesi Çokar, dün hayata gözlerini yumdu.

Çokar için bugün Odunpazarı Belediyesi önünde tören düzenlendi.  Törene Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, Odunpazarı Belediye Meclis Üyeleri, çalışma arkadaşları ve yakınları katıldı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un, törende yaptığı konuşma sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Kurt, “Zor konuşmalardan biri. Olcay Hanımla sadece mesai arkadaşı olmaktan öte dost olduk, kardeş olduk. Gerçekten cesur, kararlı tutarlı kişiliği ile bizi başarıya taşıyanlardan birisi oldu. Kendisiyle ilk defa İbrahim Bey aracılığıyla tanıştık. Gezi olaylarındaki bilgisayar kayıplarıyla ilgili çalışması nedeniyle baskı gördüğünü söyledi. Bizim için bu cesaret ciddi bir referans oldu. Tereddütsüz, Odunpazarı Belediyesi’nde beraber çalışmaya başladık.  Üç yıl gibi bir süre içerisinde de bütün Odunpazarı’na sevdirdi kendisine. Yerinin doldurulması oldukça zor olacak. Ailesine ve çocuklarına sabır diliyorum. Bundan sonraki hayatlarında başarılı olmalarını diliyorum. Çünkü anneler öyle ister. Allah rahmet eylesin, hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Törene katılanlardan helallik alındıktan sonra dualar okundu.

Gözyaşları eşliğinde omuzlara alınan Olcay Çokar’ın tabutu yeniden cenaze arabasına konularak Karabayır Camii’ne götürüldü.

Olcay Çokar kimdir?

1 Nisan 1973’de Mihalıççık’ta doğdu. 1995 yılında Osmangazi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliğinden mezun oldu ve 97 yılında mezun olduğu üniversitede Bilgi İşlem Daire Başkanlığı görevi yaptı. Osmangazi Üniversitesi’nde öğretim görevlisiyken 2014 yılında Odunpazarı Belediyesi’ne Bilgi İşlem Müdürü olarak atandı. 28 Ekim 2015’te başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Gezi olayları sırasında Eskişehir’de katledilen 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz’ın görüntülerini kurtarmak için oluşturulan komisyonun içerisinde yer alarak, görüntüleri kurtaran kişi oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.