O ilçede Türk Bayrakları çöpe atıldı

Mihalıççık’ta Türk bayrakları ve siyasi parti bayrakları çöpe atıldı. Çöpten çekilen görüntüler ilçe halkını öfkelendirdi.

O ilçede Türk Bayrakları çöpe atıldı
31 Ekim 2019 Perşembe 12:54

Mihalıççık’ta, Türk Bayrakları ile CHP ve İYİ Parti’ye ait parti bayrakları çöpe atıldı.  Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. İYİ Parti Mihalıççık İlçe Başkanı Ahmet Tiryaki, olayı doğrulurken, bayrakları parti binasından başka bir başka binaya taşımak için ambalajlayıp kapının önüne koyduklarını, ambalajların kimliği belirsiz kişiler tarafından alınıp çöpe atıldığını ifade etti. Tiryaki, olayın kimliği belirsiz kişiler tarafından kendilerini zor duruma düşürmek için yapıldığını iddia ederek, bu girişimde bulunanların cezalandırılması için emniyetin soruşturma başlattığını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.