Karacan, “O gecenin gerçek kahramanı sizlersiniz”

15 Temmuz anma programında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, “O gecenin gerçek kahramanı sizlersiniz”

Karacan, “O gecenin gerçek kahramanı sizlersiniz”
15 Temmuz 2018 Pazar 21:48

Valilik önünde gerçekleştirilen anma programında halka seslenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, “15 Temmuz’un gerçek kahramanları hoş geldiniz. Tarihi kahramanlık ve destanlarla dolu olan yüce Türk Milleti 2 yıl önce 15 Temmuz’da yeni bir destan yazdılar. O karanlık ve uzun gecede aciz Türk Milletimizin yazdığı kahramanlık asla unutulmayacak. O gün vatanın herşeyin üstünde tutan halkımız hainlere korku vermiştir. Milletimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve o zaman ki başbakanımız Binali Yıldırım’ın çağrısı ile sokakları sel gibi doldurmuş adeta Çanakkale Zaferindeki gibi hainlere geçit vermeyeceğini bir kez daha göstermiştir. O gecenin gerçek kahramanı sizlersiniz. Bir kez daha belirtmek isterim ki şanlı 15 Temmuz direnişi bizlere rehber olmaya devam edecektir. FETÖ ile mücadelenin büyük bir azim ile gösterileceğinin en önemli göstergesidir. Ebediyete intikal eden tüm demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.