İYİ PARTİ'DEN BÜYÜKERŞEN'E ZİYARET

Eskişehir İYİ Parti İl başkanı Mehmet Ektaş ve İl Yönetim Kurulu üyeleri  Büyükşehir Belediye Başkanı  Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti. 

İYİ PARTİ'DEN BÜYÜKERŞEN'E ZİYARET
11 Haziran 2019 Salı 23:45

Eskişehir İYİ Parti İl başkanı Mehmet Ektaş ve İl Yönetim Kurulu üyeleri  Büyükşehir Belediye Başkanı  Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.  Gerçekleşen  ziyarette   şehrin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarete ilişkin İYİ Parti'den yapılan  açıklamada, "23 Haziran İstanbul seçimleri konusunda şahsının ve partimizin verdiği destek konusunda bilgi alışverişi yapıldı.Bozkırın ortasında yeşil şehir Eskişehir'e yapılabilecekler hakkında görüş bildirdik. Sayın Başkanımız ve Hocamız Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim, sağlık başta olmak üzere yapmış olduğu yardımlar ve kurmuş olduğu Vakıflar ve bunların faaliyetleri hakkında bizleri bilgilendirdi" denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.