Halk Merkezlerindeki bilim ve deney etkinlilerine çocuklardan yoğun ilgi

Eğitimin bilimsel, laik ve kaliteli olması gerektiğine inanan Odunpazarı Belediyesi’nin, halk merkezlerinde gerçekleştirdiği Bilim ve Deney Etkinlileri devam ediyor. İlki Büyükdere Halk Merkezi’nde yapılan Bilim ve Deney Etkinlileri, bu kez Gökmeydan Halk Merkezi’nde çocuklarla buluştu.

Halk Merkezlerindeki bilim ve deney etkinlilerine çocuklardan yoğun ilgi
29 Aralık 2019 Pazar 13:29

Odunpazarı Belediyesi tarafından Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi iş birliği ile düzenlenen Bilim ve Deney Etkinlikleri,Gökmeydan Halk Merkezi’nde devam etti. 7-14 yaş aralığında 200 çocuk ve 100 velinin katıldığı Bilim ve Deney Etkinliklerinde, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi’nden gelen yetkililer çocuklarla birlikte çeşitli deneyler yaptı. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren çocuklar, etkinliğin tekrar yapılmasını istedi. Bilim ve Deney Etkinlilerinin Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezlerinde devam edeceğini belirten yetkililer, etkinliklerin yapılacağı tarihlerin açıklanacağını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.