ESOGÜMED'DEN İLK ZİYARET

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mezunları Derneği (ESOGÜMED) 9. Olağan Genel Kurulu toplantısını gerçekleştirdikten sonra ilk ziyaretini yaptı.

ESOGÜMED'DEN İLK ZİYARET
12 Nisan 2019 Cuma 15:35

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mezunları Derneği (ESOGÜMED) 9. Olağan Genel Kurulu toplantısını 29 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirdi.  Geçmiş dönemin değerlendirmesinin yapıldığı ve üyelerin dilek ve temennilerinin de alındığı toplantıda önümüzdeki döneme ilişkin bir yol haritası belirlenmeye çalışılmış, sonrasında yapılan seçimlerde Yönetim ve Denetim Kurullarına asıl ve yedek üyeler belirlendi. Mezunlar Derneğinin yeni Yönetim Kurulu ilk ziyaretini ise ilgili Rektör Danışmanı Prof.Dr. Emrah Ferhatoğlu ile birlikte Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kemal Şenocak’a gerçekleştirdi.  Dernek amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımı yapılan görüşmede, yapılabilecek ortak çalışma ve etkinlikler konusunda fikir alışverişinde bulunulmuştur. Rektör Şenocak, yeni yönetimi tebrik ederek yeni dönemdeki çalışmalarında da başarılar diledi. 

Seçilen yeni Yönetim Kurulu ilk toplantısını kendi içerisinde yapmış ve görev dağılımı şu şekilde oluştu: 

Başkan Ferhan Korkmaz, Bşk.Yard. Esma Köroğlu, Sekreter Banu Gürlek, Sayman Leyla Baysal, Üye Derya Özkar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.