ESKİŞEHİRLİLER O GÜNE DİKKAT

ESKİŞEHİRLİLER O GÜNE DİKKAT
03 Ekim 2019 Perşembe 21:18

Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden Alınan Bilgilere Göre Bölgemizin Cumartesi Günü ( 05.010.2019 ) ilk saatlerden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.

İşte o açıklama:

Geçerlilik Periyodu          :    05.10.2019 01:00 - 06.10.2019 19:00

Bölgemizin hafta sonu  Orta Akdeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisinde kalacağı tahmin edilmektedir.

5 Ekim Cumartesi günü; bölgemiz genelinde ( Eskişehir, Bursa, Bilecik ve Kütahya) havanın parçalı çok bulutlu, ilk saatlerden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği beklenmektedir.

6 Ekim Pazar günü;  akşam saatlerine kadar  bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği  tahmin edilmektedir.

Bölgemiz genelinde mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, hafta sonunda hissedilir derecede ( 3 ila 7 0C ) azalacağı, Pazar günü mevsim normalleri civarına ineceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın; yarın ( 04.10.2019- Cuma  ) Bursa genelinde güneyli yönlerden orta kuvvette, Cumartesi günü ise bölge genelinde güney ve güneybatı (lodos) yönlerden, orta kuvvette zaman zaman kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.