DEMOKRASİ ORMANI KURULDU

Odunpazarı Belediyesi, 5’inci Uluslararası Ahşap Heykel Festivali’nde bir geleneği daha bozmayarak, her festivalde olduğu gibi Odunpazarı’na bir orman kazandırdı.

DEMOKRASİ ORMANI KURULDU
23 Haziran 2019 Pazar 13:46

Odunpazarı Belediyesi, 5’inci Uluslararası Ahşap Heykel Festivali kapsamında 75. Yıl Mahallesi Cepken Sokaktafidan dikim etkinliği düzenledi. Oluşturulan ormana ‘Demokrasi Ormanı’ adı verildi.

Fidan dikim etkinliğine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt şehir dışında olduğu için katılamazken, etkinliğe Başkan Kurt’u vekaleten Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyesi Evren Olcay ile çok sayıda vatandaş katıldı. 51 bin 250 metrekare alan üzerine oluşturulan Demokrasi Ormanı’na 3 bin 600 adet fidan dikildi. Festivale katılan her sanatçıların adları fidanlara yazılırken, sanatçılar adlarının yazılı olduğu bu fidanları toprağa dikti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.