Çekirdek çitleyen eşeğin kulaklarını kopardılar

Eskişehir’de, Porsuk çayı kenarını kirletenleri esprili bir dille eleştirmek amacıyla dikilen ‘Çekirdek çitleyen eşek’ heykelinin dün gece kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kulakları kesildi.

Çekirdek çitleyen eşeğin kulaklarını kopardılar
04 Kasım 2017 Cumartesi 15:01


Kısa bir süre önce, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından dikilen heykel, toplumda farklı yorumlara sebep olmuştu. Bazıları eşek heykelinin insanlara ve hatta eşeğe hakaret olduğunu belirtirken, vatandaşlar ise çevre kirliliğine dikkat çekmek için çalışmayı olumlu karşılamıştı.


‘Çekirdek çitleyen eşek’ heykeline dün gece kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından saldırıldı. Saldırı, bölgede şaşkınlıkla karşılandı. Kulakları kesilen heykel için polis ve zabıta ekipleri sabah saatlerinde bölgeye gelerek incelemede bulundular.


Kulakları kesilen eşeği gören vatandaşlar ise yapılan saldırıyı tepki göstererek, faillerin bulunmasını arzuladıklarını söylediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.